Memerlukan Sponsor Giveaway!

Thursday, October 30, 2014

Assalamualaikum!

Hai u'ols! Fyra nak anjurkan giveaway untuk pertama kalinya. Ada sesiapa yang berminat untuk sponsor tak? Tak kisah dalam bentuk wang tunai or barangan. Minimum nilai barangan adalah RM30.

Kelebihan?

Dapat increase followers / likers page untuk fanpage anda or business anda :D

Berminat? Email Fyra dekat alamat tertera di bawah. Sebarang pertanyaan Fyra akan jelaskan lanjut di email. Sekian. Terima kasih. ;)






You Might Also Like

7 comments

  1. blogwalking here....nama kak Irna..Nice blog..

    www.eirna-nurasikin.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Berminat.. dah send email. nt cek tau.

    ReplyDelete
  3. Dah email ke? Saya tak received lagi ni. Resend lagi boleh? tak pun klik icon fb dlm blog ni. pm kat fb fyra je. ;)

    ReplyDelete
  4. saya pun minat la fyra...nnt sy msg eh..

    ReplyDelete

People