Apakah? Lesung Pipit?

Monday, November 10, 2014

Pssttt!! Wahai orang2 kampung sekalian! *gimik lebih. lol :P

Sebelum Fyra angkat buntot p makan malam, nak share satu story tentang Fyra, di mana Fyra sendiri baru perasan setelah dah besar panjang umur 23 tahun, baru la nak terfikir yang sebenarnyakan, Fyra ada lesung pipit. Tapi yang samar2 lah, alah Fyra tak perlu lah nak copy paste kenapa dan macam mana terjadi ni lesung pipit ni. Yang Fyra pelik, both of my parent tak ada lesung pipit pun. Kecuali my dad ada lesung pipit dekat dagu, tapi tak perasan jugak la melainkan tenung betul2 sampai tembus. Muahaha! Meh Fyra share rupa yang dimple samaran ni. Kui3. :P



 Muka tak ada senyum dan ada senyum. *perasan kejap. :P



Muka sesuci di pagi hari tanpa make up, siap sedia moh ke pasar. :P


Nampak tak? Nampak tak? Hehehe. Alhamdulillah untuk ciptaan Nya. :)
Ini bukan edit main cucuk2 kasi ada tenggelam ke apa. Ini betul2 kejadian. Hihihi. Fyra before ni chubby sebab tu tak perasan kot yang ada samar-samar lesung pipit ni. Ngee. *fefeeling nak cakap dah kurus lettew :P
Actually Fyra a bit surprised dengan apa yang Fyra ada. Baru perasantan kan. Hahaha! Okay lah, rimau jadian nak keluar dah ni. Sebab laporrrr... aummm! Makan dulu! Bismillah.. ;)

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. la ni baru la nampakkk..before ni chubby sgt kowt. haha itu pasal timbus lesung pipit tu :P

      Delete
  2. Replies
    1. nampak kan sket? tapi samar2 je ni dear. hihi ;)

      Delete
  3. kalau gelak mesti nampak lesung pipit kan? comel. . :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tak tahu la dear. selama tak pernah perasan pun ada ke tak. sbb bukan dalam pun. hee :P

      Delete

People